Stichting My Story

Donateurs

Wilt u My Story ondersteunen?

De kinderen, jongeren, vrouwen, mannen en gezinnen die bij stichting My Story hebben het niet makkelijk. Bij My Story werken we dagelijks samen met onze jongeren aan kansen op een betere toekomst. Met uw steun kunnen we een sterk fundament creëren waar we de juiste hulpverlening kunnen bieden. Het is onze maatschappelijke opdracht om (ernstige) problemen eerder te signaleren en zelfs te voorkomen. Steunt u deze missie en wilt u ook iets bijdragen?

IBAN NL54 INGB 0007 2924 78 ten name van Stichting My Story o.v.v. donatie

Hartelijk dank voor uw steun.

Statutaire naam:     Stichting  My Story

RSIN nummer:        8615.59.836