Stichting My StoryHuiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Iedereen heeft talenten en vaardigheden. Wij bekijken over welke talenten en vaardigheden uw kind/jongere reeds beschikt en welke nog verder ontwikkeld kunnen worden. My Story biedt huiswerkbegeleiding op maat. Vooraf vindt een intakegesprek plaats en samen bepalen we een persoonlijk plan van aanpak.

 

Huiswerkbegeleiding locatie My Story

Bij ons op locatie vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak en thuis voelt. De  ruimtes zijn rustgevend ingericht en tegelijkertijd prettig om in te werken. De locatie biedt nog meer mogelijkheden om passend te begeleiden zoals stilteruimtes, computer-werkplekken, , aparte overhoorruimtes en natuurlijk ruimtes om even bij te komen na een lange schooldag.

Individuele huiswerkbegeleiding

Individuele huiswerkbegeleiding kan voor sommige jongere effectiever zijn dan het werken in een groep. Wekelijks staan onze vakdocenten klaar om jou te begeleiden. De begeleiding is individueel en volledig gericht op maat.

Groepsverband huiswerkbegeleiding

Vind je het ook prettig om in groepsverband huiswerkbegeleiding te krijgen is dat uiteraard ook mogelijk. Wij geven begeleiding met max 5 kinderen/jongere op de groep.

Wat bieden wij jou?

– Leren plannen en het aanbrengen van structuur.
– Hulp bij lastige vakken door onze vakkundige docenten.
– Werken  in een fijne, rustige en motiverende werkruimte.
– Vol zelfvertrouwen en gemotiveerd naar school.
× Hoe kan ik je helpen?