Stichting My Story

JVALLY(Jongeren Van Almere)

 

 

Vind jij het leuk om nieuwe jongeren te ontmoeten? Heb jij te gekke ideeën, die wij moeten horen? Welkom bij JVA (JongerenVanAlly)

Dit jongeren initiatief is opgezet door jongeren. Iedere laatste vrijdag van de maand organiseert My Story thema gerichte jongerenavonden.  Samen met onze jongerenambassadeurs en coach komen wij samen om activiteiten te organiseren voor anderen. Samen denken wij activiteiten uit, verdelen we de taken en zorgen wij ervoor dat er meer leuke activiteiten plaats gaan vinden in Almere.

 

Ben jij een jonge inwoner van Almere? Dan zijn wij er voor jou. In Almere is er veel te beleven, maar wij – JVALLY – willen jouw stad nog leuker maken. Hoe doen wij dat?? Door verschillende thema gerichte activiteiten te organiseren in Almere speciaal voor jongeren. Denk aan interessante workshops, handige trainingen en toffe events en nog veel meer!

Voor welke jongeren organiseren wij activiteiten?

 

Ons team organiseert een tal van leuke activiteiten voor jongeren van verschillende leeftijden. Van kleintjes vanaf 4 jaar tot jongvolwassenen: iedereen is welkom bij ons. Ons programma Urban Skillz is bijvoorbeeld voor jongeren tussen de 13 t/m 27 jaar.  ook voor de kinderen in de leeftijd   4 en 12 jaar die zijn/haar talent wil ontwikkelen of nog moet ontdekken. Ook kan je terecht bij ons. Daarnaast organiseren wij  onder andere leuke uitstapjes en activiteiten, maar ook voor info en advies over allerlei verschillende onderwerpen.

 

Wil je graag deelnemen aan het voetbaltoernooi? Meld je dan gauw aan.

https://forms.zohopublic.eu/nehemia06outlookcom/form/Vaderdag17juni2023/formperma/W7CyhGKxz_gqGBjLnMryPGotHncAq7sxv3wV35WAC4M

× Hoe kan ik je helpen?