Stichting My StoryOntmoetingscentrum voor jonge ouders

 

Jonge moeders,

We willen jullie graag uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum Jonge moeders in Almere, waarbij we ons zullen richten op het thema “Huisvesting”.

Datum: 25 juli 2024

Tijd:      11.30u tot 13.30u

Adres:   Middachtenlaan 21, 1333XS Almere

Als jonge ouder sta je voor vele uitdagingen, en een van de belangrijkste is het vinden van geschikte huisvesting voor jou en je gezin. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag samen met jullie dit onderwerp bespreken en ervaringen uitwisselen.

We zullen praten over verschillende aspecten van huisvesting, zoals het vinden van een betaalbare woning, het omgaan met huisvestingsproblemen en het creëren van een veilige en stabiele thuisomgeving voor jezelf en je kinderen.

Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon je ervaringen wilt delen, deze bijeenkomst biedt een gelegenheid om samen te komen, elkaar te steunen en van elkaar te leren.

Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij. Je kindje is ook van harte welkom, er is oppas aanwezig.

Wil je graag langskomen? Neem dan gerust contact met ons op via Facebook, telefoon of WhatsApp. Je kunt je ook direct aanmelden via het onderstaande contactformulier.

Datum: Iedere laatste donderdag van de maand

Kosten: Gratis
Aanmelden: Via de app, telefonisch bij Grace op 06 50211089 of Natascha op 0687 65 18 06, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

 

× Hoe kan ik je helpen?